Deze studenten waren jou voor

 

“Carolina kan goed uitleggen. Ze heeft veel eigen en gevarieerd lesmateriaal en zo zet ze een leerzame les met veel interactie neer. De lessen zijn altijd goed voorbereid en op de persoon afgestemd. Wij hebben meerdere collega’s op Spaanse les bij Carolina en bij Finsa BV zijn we al vele jaren erg tevreden!”

Maya Kopmels
/ Finance Manager Finsa BV

“Carolina heeft me altijd zeer sterk gemotiveerd om te blijven studeren, ook al was het soms niet gemakkelijk om dat naast mijn werk te doen. Vanwege haar persoonlijkheid en stijl van lesgeven heb ik nooit de motivatie om te studeren verloren. Ze was altijd goed voorbereid en de onderwerpen die we behandelden waren altijd leuk en interessant. Ik geef haar een 10 als docent.”

Roland Zey
/ Voormalig CEO Mercedez-Benz Argentina

“Carolina is een buitengewoon betrokken, bekwame en georganiseerde docent. Ze heeft zeer veel ervaring in taallessen op maat voor professionals in een internationale werkomgeving. Ik beveel haar lessen zeer zeker aan!”

Zara Sarzin
/ International Development Consultant, The World Bank

“Gedurende 20 jaar heb ik af en toe Spaanse les genomen. Nooit heb ik een docent gehad zo goed als Carolina. Ze past haar lessen aan op mijn interesses en niveau. Haar online lessen zijn flexibel en effectief, zonder dat daarbij de kwaliteit verloren gaat. Ik beveel Carolina aan iedereen aan die overweegt Spaanse les te nemen.”

Sheela Ahluwalia
/ Directeur Transparentem

“Gedurende enkele weken heb ik in Buenos Aires Spaanse lessen genomen bij Carolina. Ze was een geweldige betrokken docent. Heel snel had ze inzicht in mijn niveau en competenties en paste hier haar lessen op aan. Het was een genoegen om met haar te mogen werken”

Nicholas Sargeantson
/ Directeur Sunland Trading

“Carolina heeft me geholpen om snel mijn Spaans weer op te poetsen. In korte tijd had ze door wat ik nodig had en bood me lessen die hierop aangepast waren. Carolina is geduldig en stimuleert me mijn fouten te verbeteren. Ze maakt gebruik van effectieve lesmethodes die precies aansluiten op mijn leerstijl.”

Julie Hackett
/ Communication and Knowledge Management Consultant UNICEF

“Ik heb genoten van mijn lessen bij Carolina. Ze is vriendelijk, toegewijd en geduldig. Carolina haar lessen zijn niet saai of ouderwets, maar heel gevarieerd, zodat de lesstof steeds interessant is. Mijn lessen via Skype verliepen goed, omdat je in het chatvenster vragen kan stellen en kan refereren aan de tekst. Dit helpt om fouten op te helderen. Ik beveel Carolina en haar online lessen erg aan.”

Heather Doyle
/ Senior Technical Advisor Global Fund to fight AIDS, TB and Malaria

“Ik volgde Spaanse lessen bij Carolina in Goes. We voerden eerst een intakegesprek en daarna startten we met de lessen. Er was veel aandacht voor praktijksituaties uit mijn eigen werkomgeving. Zo leer je snel wat je nodig hebt. Carolina gaf ook aandacht aan grammatica en schrijven. Mijn basis Spaans is dankzij de lessen zeker verbeterd. Ik kan dan ook iedereen aanraden om Spaanse les te volgen bij Carolina Odriozola. Wat mij betreft beste keuze in Zeeland.”

Igor Kint
/ Sales Director Lenger Group