Lessen in Zeeland, de Randstad of online

Mijn lessen zijn ontwikkeld voor professionals die werken met Spaanstalige collega’s of zakelijke relaties. De lessen kunnen online gevolgd worden, of vinden plaats bij jou op je werk in Zeeland of de Randstad.

Om je meer verbonden te voelen met je Spaanssprekende contacten, maakt meer vertrouwd raken met de Spaanse taal het verschil! Naast de uitleg over de taal, geef ik je ook inzicht in de Spaanse lifestyle door je te onderrichten in de cultuur en gewoonten.

 

Alle taalniveaus

De lessen zijn geschikt voor beginnende studenten, studenten met al wat kennis en gevorderde studenten. In elke les komen grammatica, woordenschat en spreekvaardigheid aan bod, zodat je je ontwikkelt op alle taalgebieden.

Beginner

We starten met de basis vanuit de methode ¡Sí, claro!

Een les voor beginnende studenten ziet er als volgt uit:

✓ een korte conversatie met basiszinnen, zodat je woordenschat toeneemt;

✓ het doornemen van het huiswerk en reflectie op de geleerde hoofdpunten;

✓ we behandelen een onderwerp uit ¡Sí, claro!;

✓ interactieve oefening met spraak en grammatica.

Halfgevorderd

Een les voor halfgevorderde studenten ziet er als volgt uit:

✓ een uitgebreide conversatie over verschillende onderwerpen;

✓ het doornemen van het huiswerk en reflectie op de geleerde hoofdpunten;

✓ we behandelen een onderwerp uit ¡Sí, claro!, aangevuld met praktische oefeningen;

✓ interactieve oefening met spraak en grammatica.

Gevorderd

Op dit niveau ben je al erg vertrouwd met de diverse facetten binnen de Spaanse taal. Maar ook op dit niveau is het nemen van Spaanse les een goede investering om je kennis van de taal actief te houden. Op dit niveau ligt de uitdaging in het verbeteren van je competentie en meer te leren over de cultuur van de Spaanstalige relaties met wie je samenwerkt.

De lessen voor gevorderde studenten hebben geen vaste structuur. Samen kijken we wat je nodig hebt en hoe we dit verder kunnen ontwikkelen. Misschien wil je nog sterker worden in grammatica of zou je beter willen kunnen presenteren in het Spaans? De lessen pas ik op jouw behoeften aan en samen werken we aan de gewenste verdieping.

Cultuur

In mijn Spaanse lessen krijgt uitleg over cultuur altijd ruimte. De Spaanse cultuur binnen het zaken doen is immers anders dan de Nederlandse. Wanneer druk je je formeel uit en wanneer informeel? Wat is belangrijk om te weten over hiërarchie? En kun je in het Spaans net zo direct zijn als met je Nederlandse collega’s? Deze belangrijke informatie is verweven in jouw lessen, zodat jij met vertrouwen je zakelijke interacties aan kunt gaan.